Mis toimub?!?!

 Hei, i'm back!

Ehk panite tähele, et mu blogi oli vahepeal eemaldatud... Okei, see selleks, aga ma ei saanud pea nädal aega oma parooliga gmaili siseneda. Lasin siis endale kinnituskoodi saata, kuid see ei tulnud kohale. Lasin uuesti ja uuesti ja uuesti. Seejärel kirjutasin administraatorile, kes paar päeva hiljem ka vastas. Teate, ikka päris keeruline on sellise e-maili omanikul kinnitada oma isiksust ehk tõestada, et konto kuulub mulle. Pidin kõikide erinevate seadmetega sisse logima, kust siis seda varem teinud olen. Samuti proovima erinevatest brauseritest. No ikka ei saanud. Muidugi pidin miljonile küsimusele ka vastama, et end tõestada. Ja mis siis sai.. paar päeva tagasi jõudsid mu telefoni lõpuks kinnituskoodid. No ütleme, et neid oli vähemalt 50. Mis seal ikka. Võtsin viimase koodi ja saingi lõpuks sisse.

Käisin siis veidi aega tagasi ka võlanõustaja juures. Oli paar tundi korralikku jutuajamist (mina rääkisin) ja lõppkokkuvõttes soovitas ta kaaluda eraisiku panktrotti. See oli ausaltöeldes väga nõme kogemus ja kõik mu ootused saada abi oma lepingute ja muu sellisega, lendasid vastu taevast. Ma tundsin need kaks tundi end kõige halvema ja samas madalaima inimesena üldse. Kas tõesti selline ongi võlanõustaja suhtumine... aga jah, hästi tore, ta pmst lihtsalt vaatas mu ette valmistatud asjad üle, kuulas mind täielikult üle ning soovitas eraisiku pankrotti. Kui ütlesin, et soovin tegelikult uurida võlgade ümberkujundamise protsessi kohta, siis ta rääkis, mida see endast kujutab, kuid mainis, et ta pole seda veel kellegagi teinud, seega peaksin abi saamiseks pöörduma kellegi teise poole. Ok, per**e küll ausalt, nagu what. Seda ma ootasingi mitu kuud v. Nice! Siin, kus elan, neid võlanõustajaid rohkem ei ole, seega pean ikkagi tasulise juurde pöörduma. Jap, seee ju võlgniku jaoks kõige parem variant. 😊Ma loodan, et teile selline võlanõustaja ei satu, see oli tõesti nõme kogemus ja ausalt.... 0 abi. Muidugi ma ei arvanud, et kui sinna lähen, siis kõik asjad saavad nagu imeväel korda. Aga ta isegi ei süvenenud minu lepingutesse, graafikutesse.... 0 nõuannet peale eraisiku pankroti. Aga no, see on see elu väikses kohas.. oma piiratud võimalustega ning leppimistega töötajatega, kes on kättesaadavad. Professionaalsus on tagaplaanil. Thanks anyway, olukord si*em kui enne. 💪

Kolmandaks... avastasin, et üks inkasso oli müünud nõude edasi teisele inkassole. Lambist! Graafik, leping, kõik oli paigas ja nõuetekohane. Tasusin kuus veidi üle 100 euro. Aga nüüd siis... nõue teise inkasso käes, kus kuumakse oleks üle 500 euro. WHattttt, Nicee! Kumbki inkasso mulle ei vasta. See viimane, kelle käes nõue on, kirjutas mulle vaid, et kohe kui see jõuab neil aktiivsesse menetlusse, tuleb mulle kiri. Hetkel näen seda lihtsalt nende iseteeninduses. Ja mis veel parem... nõue on seal nüüd eelmise inkassoga sõlmitud põhisumma+ intress+ tuleb uue inkasso intress juurde. Oeh, ma nii närvis.

Oh, seda õnne.. tõesti! Loll on see, kes hõiskab enne õhtut, eksole. Mõnus pa*arahe jälle kaelas. 😇

Kommentaarid

  1. Ei tasu nende inkassodega maksegraafikuid sõlmida...esiteks nendes graafikutes on nii palju "õhku" sees, teiseks nad lisavad sellele "õhule" veel omakorda intressid. Nii tõesti paisub võlgnevus kui pärmitainas ja vaid eraisiku pankrot terendab silme ees.

    VastaKustuta
  2. Seda on küll kurb kuulda, et sul käik võlanõustaja juurde nii ebameeldiv kogemus oli. Eeldaks asjalikumat lähenemist olukorrale.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Olen tagasi! Mina ise 😊

Võlgade ümberkujundamine

Suu naeratab, aga kas ka süda?