Nii vaikseks kõik on jäänud.. ja veidi kiidusõnu

 Hei, armsad inimesed!

Mõtlen iga päev sellele, kuis peaks siia midagi kirjutama, sest mõtteid on nii palju, aga need on nii segased ja igapäevaselt lihtsalt ei saaks neist terviklikku postitust.

Igatahes.. kõik on kuidagi nii vaikseks jäänud. Kui varasemalt sain laenufirmadelt vähemalt 10 kõne päevas, siis nüüd  nädal aega pole ühtki kõnet tulnud. Samuti ainuke e-kiri, mille olen viimasel ajal saanud, oli see Bondora laenulepingu ülesütlemise oma.  Ka postkasti pole ühtegi juba mitu nädalat pandud. Miks mul küll on selline tunne, et see on kui vaikus enne tormi.. ma ei tea. Kuidagi ärev on olla.

Muidugi nüüd sel nädalal kulus raha ka autole, sest see on niiiiiiiiii vana ja ei saa väga hästi külmaga hakkama. Tundub, et ta ei tahtnud sellise külmaga sõitma minna ja otsustas, et ta ei lase mind autosse... ei juhipoolt ega teiselt poolt ning murdis lingid ära. 😓 Millal need külmad ilmad küll läbi saavad..

...................................................................................................................................................................... 

Kuis siis Bondoraga seis jäi? Kirjutasin neile, et kas oleks võimalik mingil moel kokkuleppele jõuda, sest tõesti on soov maksta, kuid tervet võlasummat kuu ajaga tasutud ei jõua. Samuti rõhusin sellele, et olen neile iga paari päeva järel makseid teinud. Esialgu vastasid nad jällegi siis automaatselt, et ma prooviksin B Secure teenust kasutada ja annaksin teada, kui seda teha ei saa. Andsin siis neile teada, et süsteem ei lase, sest mul vaja vähemalt üks kuumakse enne ära tasuda, siis saan seda maksepuhkust uuesti kasutada. Kirjutasin neile uuesti ja uurisin, et kas see vastab tõele. Nad vastasid jaatavalt ning selgitasid, et sel juhul kustub tõesti võlgnevus ära. Või noh, leping lihtsalt pikeneb ja intressid suurenevad. Aga igatahes, ma üritan selle kuidagi kuu lõpuks ära maksta ja loodan, et see vastab tõele. 😊 Kui ei vasta, siis ikka väga kehvad lood.

NB! Tänan sind, armas inimene, kes sa mu Bondora kontole täna 10 eurot kandsid!! 💗💗 Kokku on kantud juba 30 eurot, aitäh-aitäh-aitäh!!! 30 eurot teenin muidu umbes 50 erineva materjali tõlkimise, läbitöötamise ja refereerimisega, milleks kulub tihtilugu päevi.

......................................................................................................................................................................

Ka võlablogijad on kuidagi tagasihoidlikuks muutunud. Ainuke, kuhu igapäevaselt postitatakse, on Võlglase blogi. Iga kord mõtlen, et küll sa oled ikka tark ja tubli. Nagu tegelt ka. Ja sul on nii palju jaksu ja viitsimist teiste abistamisega tegeleda... mis sest, et ka ise raskes olukorras oled. Aga ma saan aru, tegelikult sa ju õpid ka ise nendest olukordadest ja tead, millega tuleb silmitsi seista, kui endal peaks nii minema. Kui ma su postitusi loen, siis tahaks täiega nende alla midagi kommenteerida, kuid iga kord lahvatab mu peas vaid mõte Sind kiita, ausalt! Respekt! Ja no blogija "Jah, ka mina olen võlgu!", vauuu! Mul on nii hea meel, et rääkisid oma naisele kogu loo ära ning võtsid ette selle keerulise, kuid meie olukorras äärmiselt vajaliku võlgade ümberkujundamise protsessi. Oled väga super! Elan sulle igati kaasa. 😊 Ja mainimata ei saa jätta blogijat "Appi, ma olen võlglane", sest tänu tema blogile, hakkasin ka mina blogi pidama ning tänu tema postitustele, sain inkassodega asjad peaaegu et täitsa joonele. Elan ka sulle igati kaasa ja mul on niiiiiiiiiii hea meel, et inimesed tõttasid sulle appi! 💓 

Tõesti, aitäh Teile! Teilt on tõesti palju õppida. 🙏


Kommentaarid

  1. Nii heameel kuulda, et oli abi mu postitustest. Peale mõne inimese pidevat trollimist võlglase päeviku ja minu blogi taustal mõjub tõesti selline asi nagu palsam.

    Eks minu blogiga ongi nüüd nii, et see hakkabki end ära ammendama. Et vast veel huvitavaid postitusi tuleb paar tk(nt enneaegsed tagastamised) nüüd selle tulukaga ja kuidas ma võlavaba siin üks hetk olen. Ülejäänud osa on ainult töötada, raha teenida ja võlad ära maksta. :) muidugi praegu mul heameel, et inimesed üleskutsega kaasa tulnud ja natuke materjali kogunenud.

    Oleks ju naljakas kui ma "igavesti saamatu" oleks ja asjad kuidagi ei laabuks kui koguaeg räägin kuidas pingutan ja kõigist mugavustest ja asjadest loobunud jne :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Heh! 🙂 Soovin sulle igati edu ja jään su postitusi ootama! ❤

      Kustuta
  2. Oi, kui armas postitus! :) Ma loodan, et sa ei pahandanud, kui sulle viidates ühes postituses kirjutasin, et võlglased peavad ikka vahepeal puhkama ka ja natukenegi aega maha võtma. Õnneks sa vist selle peale korraks viskasidki jalad seinale ka. Minu meelest on see nii oluline ja tore, et me siin kõik omavahel kokku hoiame ja teineteisele toeks oleme (kui üks "must lammas" välja arvata, kelle nime pole mõtet mainida - nagu AMOV juba mainis, siis käib meid pidevalt trollimas...). Igal juhul jõudu ja jaksu sullegi sellel teel! Me küll ei saa teineteisele rahaliselt toeks olla, aga moraalselt ikkagi. Lisaks kogu see keeruline juriidikavärk, mille osas on hea mõtteid ja kogemusi jagada. Võitleme edasi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muidugi ei pahandanud! Tänu sellele olen hakanud ikka veidi rahulikumalt võtma. 🙂 Ah, neid trollijaid ikka leidub, ei tasu end sellest heidutada! 🙂 Muidugi, võitleme edasi!!!

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Olen tagasi! Mina ise 😊

Võlgade ümberkujundamine

Suu naeratab, aga kas ka süda?