Rahast vabaks?

 Hei!

Pole jälle jõudnud siia päris tükk aega kirjutada. Aeg läheb kuidagi väga kiiresti, uskumatu. Aga eks see lähebki kiirelt, kui kogu aeg on tegemist. Lisatöid jõhkralt vorpinud, kuid kahjuks hakkavad vaikselt otsa saama. Täna aga sain ühe suurema veel tehtud. Jei.

Aga olete ka vast kuulnud sellest vabaks.ee-st, mille kaudu saab siis pensionirahad enne kätte. Igatahes ma proovisin ka. Tahtsin näha, mis värk see selline on. Selgus, et päris hea mõte kuttidel. Ikka väga hea äriidee tegelikult. Aga sellele, kes sealt oma rahasid tahaks varem kätte saada, pole kõik nii lilleline. Minu hetkelisest summast oleks maha läinud 1200 eurot. Auchh. Terve mu ühe laenu makse pm. Igatahes sõlmisin seal lepingu ja vaatasin, mis saama hakkab (void igal ajal tühistada). Sai vaid see, et 4 päeva hiljem mu taotlus tühistati, kuna mul on maksehäired. Jumal tänatud, ausalt. Mul lihtsalt hea meel, et see pole nii pekkis koht, kust kõik jälle lihtsalt n-ö laenu saavad. Tegelt ka, hoidke eemale. Röövlid. Aga targad röövlid.. :D


Aga mis siis vahepeal toimunud ka on...

Esiteks see inkassovärk. Teema oli siis selles, et inkassokeskus lõpetas tegevuse ja võlgnevus anti üle Julianusele. Nemad toppisid mu maksehäireregistrisse ja ütlesid, et võlg müüdi neile, sest ma ei täitnud inkassokeskuse ees oma kohustusi. Ok. Kuumakse miinimumiks pani Julianus algselt siis 563 eurot. Kirjutasin neile, et vabandust, aga ma maksin inkassokeskusele korrektselt ja see tuli teile üle, kuna lõpetati tegevus. Seepeale sain vastuseks, et ok, me ei pane intresse juurde kui maksate edasi inkassokeskuse graafiku järgi (see võlgnevus anti Julianusele edasi juba inkassokeskuse intressidega, kuigi jõudsin maksta vaid mõned kuud). Kirjutasin, et ma muidugi nõus selle järgi maksma ning uurisin, et kas võtavad maksehäire maha. Ütlesid, et võtavad selle maha siis, kui ma allkirjastan graafiku, et maksan 200 euri kuus. Ütlesin, et ei saa seda teha, seega jääb 110 eur kuu. 

Üldiselt on lood ikka suhteliselt kehvakesed jälle. Näiteks vahepeal selgus, et mu eelmised suvekad ei kõlba enam ja pidin uued ostma. Korralik laks. Sinna läks siis suur osa mu söögirahast ja kannatas ka üks kuumakse, millega tegime kokkuleppe, et kannan järgmine kuu selle osa tasa. Loodetavasti tulen järgmine kuu omadega välja. Siis peaks paar lisatöö otsakest veel olema. Kuid suve ees siiani hirm. Püüan ikka suveks muud lisatööd leida, kuid tundub, et veel on vara, pole väga selliseid pakkumisi. Ehk jah, tulen siin enam vähem ots-otsaga kokku, kuid ilmad on supermõnusad ja teevad kohe tuju heaks. :)

Eriti superhea meel on kaasvõlglase Võlglase Blogi- pidaja üle. Palju õnne ja edu Sulle!!!! :)




Kommentaarid

  1. Aitäh heade soovide eest!
    Aga kas Julianus siis keeldubki su nime maksehäiretest maha võtmast, kui sa nende 200-eurose diiliga nõus ei ole? Samas, sul on ju niigi häiretes kirjed üleval, seega ega see üks lisakirje otseselt küünlaid ilmselt väärt ei ole. Ära nendega jumala eest mingeid absurdseid kokkuleppeid sõlmi... Igal juhul jõudu ja jaksu sulle nendes võitlustes! Ja kirjuta ikka tihedamini, tahame ju teada, kuidas sul läheb :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Olen tagasi! Mina ise 😊

Võlgade ümberkujundamine

Suu naeratab, aga kas ka süda?